beats by dre cheap

Malo po malo i nista nije ostalo...

Od ovog bloga i od mene...

 

Ne znam od kud da krenem. Recimo od mene same... ali opet tu nema puno da se kaze... mala je i dalje mala – ona ista sa istim zeljama i ocekivanjima, sa malo manje optimizma.

Odlucila sam - hocu da se udam! Kako ovo napisah tako se zaprepastih. Nije zato sto sam zaljubljena i sto zelim da me neko voli ljubi, pazi i mazi, i ne zato sto imam decka koji bi me zenio, nego zbog žaluzina.

 

Uvijek sam stajala iza stava ZENE TO MOGU! I mogu stvarno, ali jebene žaluzine u mojoj kuci zene ne mogu postaviti. I jos je gore sto je postupak jednostavan, ali ja nemam snage za to. Jebeni jaci spol!!! Popizdila sam... sve je moguce da uradim, postaviti slike po zidu, sasvim normalno mogu, ali izbušiti rupu za šaraf na PVC stolariji ne mogu. I zato hocu da se udam. Jer ako je sad rupa za žaluzinu, sutra ce garant bit nešto novo.

 

A zasto bas da se udam, svi ce rec pozoves majstora ili prijatelja i zavrsis posao. E pa zvala sam... majstori zauzeti, a prijatelji, pa hormoni im udarili u mozak i prosto jer kod mene u kuci sex nece dobit nije im izazov. Zato trebam muza, on ce imati redovan sex, a ja redovne opravke svega pokvarenog u kuci i naravno redovan sex...

 

A sad trebam da se dam u akciju... trazim muza zbog žaluzina...

mala djevojcica
http://cekajucimontenegroexpres.blogger.ba
09/09/2009 12:32