beats by dre cheap

Blog ne blogujem ali IMDb bolujem

Tamo amo, s dvojke na Ĩetvorku, varkaš se, a djetinjstvo mine prevari te neka rjecice i odnese cetiri godine. I kad sve to prodje dodju, kazu, bolji dani, ali i oni prodju. Ali sve to nije ni toliko bitno koliko svaki periodu u zivotu ima svoju temu. Recimo blog tema je kod mene bila aktuelna godinama.

Ono sve je ok, zamlja se okrece, ali i  pored te  okrugle kolotecine imas taj neki drugi svijet i zabavljas se. I danas bi ja da imam tako nesto, ali ovaj periodu je nama svima u znaku facebooka, lajkovanja, komanja i slicnih gluposti. Igranja igrica do u beskonacno, dakle dokoni nam je to svijet.Ipak borim se i pokusavam da pronadjem neku zabavu i tako eto  moja voljena - ona iz pjesme "Dobro jutro moja voljena, ne voli te niko kao ja" (citaj PeggySue) i ja smo eto probale mnoge druge stvari. Npr. neki dan me navukla da se prijavim na Twitter, pra'o da vam kazem ne skontah ja to nikako, ali prosto postadoh sljedmenik odredjenih licnosti, pa mi se sve zivo ispuni tamo necim i opet ne znam ja to ni da citam. Dakle taj medij nista. Pored toga sjetimo se mi da dugo ne boravimo na IMDb sto je'l te nije u redu.

Dakle obnovim profil logujem se i vidim da tu imam mnogo novih stvari i tako ja krenem.

Evo me na Watchlisti sa 71 naslovom i tu ne planiram stat, downlodujem po bezbroj filmova dnevno, odgledam jedanili ni jedan i drzi me. Taj ocjenim skinem sa wish liste i nastavljam. Uz to sve trknem kod svoje voljene da vidim da li kod nje ima novih zelja pa i odatle maznem koji film ili ako se sjetim da sam ga gledala dam mu neku subjektivnu ocjenu na osnovu zamaglenog sjecanja i nastavljam dalje. Zarazu sam prosirila i po kancelariji i mnogo nam je zabavno.

Pitam se koja ce naredna zanimacija biti u mom zivotu. Ali je bitno da je ima, to je ono sto drzi  moje misli na okupu inace bi se rasula ko riza usljed aktivnosti koje nailaze na razlicite prepreke tokom jednog dana. Ovdje prepreke nema :)


mala djevojcica
http://cekajucimontenegroexpres.blogger.ba
08/09/2011 13:42